Zo. En nu wachten tot het huis verkocht is.

Of wil je zelf ook wat doen?

Potentiële kopers hebben vragen

Hoe lang is het fietsen naar de supermarkt?

Hoe is het met het onderhoud? Wanneer is het schilderwerk voor het laatst gedaan?

Onze bank van 3m x 4m, gaat die denk je passen in de woonkamer waar nu jullie bank staat?

Jij hebt antwoorden!

Het is ongeveer 3 minuten fiets naar de Albert Heijn. De Jumbo kan ook, 5m met de auto; grote parkeerplaats!

We hebben 2 jaar geleden alle kozijnen laten verven, het zit strak in de lak!

Ja die bank van 3m x 4m gaat passen! De bank die er nu staat is 3m bij 3.5m maar zoals je op de foto ziet kan er prima een halve meter bij.

Huis te koop. En nu?

De meeste huizenzoekers kijken op Funda of Jaap rond en bekijken de foto’s en lezen de omschrijving. Even de kenmerken doornemen. Nog een keer de omschrijving lezen.. En dan is de kans groot dat er een vraag is, of een opmerking. Of misschien een twijfel, gaat mijn mooie bank wel passen in die hoek van de kamer? Zouden mijn kinderen het leuk vinden in de buurt of zijn de meeste buren grijs?

Met Huisvink kan die vraag gewoon gesteld worden. Daarvoor bel je namelijk niet de makelaar, die drempel is te groot. Maar een potentiële koper die een vraag stelt, dat is de eerste stap in de goede richting! Als daar een antwoord op komt is er verbinding gemaakt en wordt de kans op bezichtiging significant groter. Wij weten zeker dat het huis een paar plaatsjes hoger komt bij de huizenzoeker als twijfels weggenomen worden. En zijn de kleine vragen beantwoord? Dan wordt het tijd voor de potentiële koper om de makelaar te bellen, laat die bezichtiging maar komen!

Hoe werkt het?

Je huis staat al op Funda of Jaap. Met de app voor iPhone/iPad of via huisvink.nl/web kan je inloggen en je eigen huis toevoegen (dat werkt zo). Hierbij wordt jouw huis toegankelijk via de website en kan je de verkooppagina van je huis delen. Maar ook kunnen Huisvinkers die vragen hebben bij jouw huis deze vragen nu anoniem stellen (dat gaat zo). Via de app kunnen de vragen ook geheel anoniem beantwoord worden. Is de vraag onduidelijk of niet te beantwoorden dan stuur je heel makkelijk de contactgegevens van de makelaar terug.
Naast vragen beantwoorden kun je zien hoe vaak het huis bekeken is via Huisvink en komen er in de toekomst nog meer handigheidjes bij. We horen graag wat jij handig zou vinden!

Succes!

Login/registreer!