Huisvink en de makelaar

Wat biedt Huisvink en waarom zou ik de ontvangen e-mails doorsturen naar de eigenaar?

Wikken en wegen

Huizen worden eerst online bekeken, gemeten en gewogen. Met de omschrijving, kenmerken en foto’s is er al veel informatie beschikbaar maar vaak ontstaan uit die informatie ook vragen en/of opmerkingen. Soms zijn die klein (past mijn bankstel?), soms zijn die groot (hoe zit dat met die erfpacht?).

Voor de grote vragen en vragen waarbij expertise van de makelaar nodig is, is het logisch als huizenzoeker daarvoor de makelaar te benaderen. Voor de kleine vragen is dat niet het geval en waarschijnlijk ben je daar als makelaar blij mee. Toch kunnen die kleine details er voor zorgen dat de geïnteresseerde toch naar een ander huis gaat kijken, daar past de bank namelijk zeker weten.

Jammer! En daarom bieden wij met Huisvink een platform waarbij de potentiële koper anoniem (!) vragen kan stellen aan de huiseigenaar. Dat ziet er zo uit!

De verkoper kan zich registreren bij Huisvink en de vragen vervolgens beantwoorden. Is de vraag voor de verkoper niet te beantwoorden dan stuurt deze heel makkelijk als antwoord de contactgegevens van de makelaar terug.

}

Tijd

Voor 1 huis zijn over het algemeen een groot aantal ‘online kijkers’, een handvol werkelijke bezichtigingen maar uiteindelijk maar 1 koper. De vragen en opmerkingen van de online kijkers zijn interessant maar kosten tijd en moeite terwijl het grootste deel nooit een bezichtiging zal aanvragen. Met Huisvink richten we ons op die online kijkers en maken we daar echte potentiële kopers van. Die potentiële kopers zijn een stuk verder en voor de makelaar veel interessanter. Dat scheelt tijd!

Zelf doen

We kunnen er niet om heen. Met internet, apps en smartphones zijn we er aan gewend het allemaal zelf te doen. Vroeger stonden ze bij je voor de etalage maar nu zijn ze thuis op de bank naar het aanbod aan het kijken.

Voor de huiseigenaar die het huis bij de makelaar in de verkoop heeft zal het op de bank zitten nog wel eens frustreren als het huis maar niet verkocht wordt. En ondertussen zijn er die potentiële kopers op de bank waar je zo graag van wilt dat ze komen kijken.

Nu kan de huiseigenaar zelf actief zijn huis delen en kunnen die bankzitters vragen stellen, met elk antwoord komt die uiteindelijke koper dichter en dichter bij. Laat ze maar bellen voor die bezichtiging!

Doe mee en stuur de Huisvink e-mails door!

(bij vragen door gebruikers wordt er een e-mail verstuurd die gemakkelijk kan worden doorgestuurd naar de huiseigenaar. Die kan gemakkelijk registreren en de vragen beantwoorden.)