Gebruikersvoorwaarden

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor de diensten van Huisvink, vragen we u om enkele gegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw favorieten worden bewaard en op te vragen zijn via de Huisvink app en de Huisvink website.
Wij vragen om een gebruikersnaam en een emailadres, deze gegevens worden gebruikt om u een inlogmogelijkheid te geven. Uw emailadres wordt daarnaast gebruikt om u te informeren over Huisvink activiteiten, bijvoorbeeld als u als verkoper een vraag krijgt van een koper.

Privacyverklaring
Wij gaan zeer bewust en zorgvuldig om met uw privacy. Uw gegevens zijn enkel en alleen bestemd voor de Huisvink app en er worden geen gegevens verkocht danwel inzichtelijk gemaakt voor andere partijen dan Mobiel Bekeken (ontwikkelaar van Huisvink). Ons volledige privacybeleid kun je hier inzien.

Opslaan van wachtwoorden
Wij slaan uw wachtwoord veilig op door de wachtwoorden te coderen waarbij we niet gebruik maken van oudere technieken als MD5 en SHA1. Wij gaan mee in de laatste technologie├źn en vinden dit belangrijker dan de juiste blauwtint in het logo.

Verdienmodel
Een gratis app. Geen in-app aankopen. Waar verdient Huisvink dan geld mee? Een goede en terechte vraag. Onze filosofie is dat een app op de eerste plaats de gebruiker moet dienen. Dat doen we door een app te bieden die het vinden van een huis makkelijker maakt en handige functionaliteiten biedt. Op dit moment wordt er geen geld verdient met Huisvink, we willen eerst dat je als gebruiker blij wordt van de app. Ons verdienmodel zal vervolgens gebaseerd worden op handige functionaliteiten die gesponsord worden of je opties geeft om direct een dienstverlener te vinden die geschikt is voor datgene wat je wilt uitbesteden omtrent kopen/verkopen/verhuizen/inrichting etc.

Dat betekent dus dat een bepaalde bank wellicht de inschatting van de hypotheekkosten laat zien. Of een verhuisbedrijf kan via Huisvink jou een interessante korting bieden. Maar belangrijk is hier dat de bank of het verhuisbedrijf jouw gegevens NIET zonder jouw expliciete toestemming krijgt. Je kan als gebruiker zelf kiezen om van de actie gebruik te maken, of niet. Verder gaan we de mogelijkheid bieden voor makelaars om actief gebruik te maken van de mogelijkheden die Huisvink biedt. Het kan dus zo zijn dat je een huis tegenkomt wat meer informatie geeft of meer functionaliteiten biedt omdat deze zijn betaald door een makelaar.

We hopen dat we hiermee duidelijk hebben gemaakt dat we ons verdienmodel om de gebruiker heen is gebouwd en de gebruiker zelf niet het verdienmodel is.

Zijn er nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met Mobiel Bekeken (www.mobielbekeken.nl).